De Dagenergie

  • Blog

Wet van aantrekking

De manier waarop je jezelf behandelt, bepaalt hoe andere mensen je behandelen. Je ego zal deze zin direct vertalen naar eigen schuld dikke bult. Je ziel zal zeggen; hoe kan het dat wat je overkomt zichtbaar is geworden ? Je ego zal zeggen; het ligt aan de ander, jij kan hier niets aan doen. Je ziel zal je vragen; welke gedachten heb jij over jezelf zodat dit het is wat je aantrekt ? Je ego zal zeggen; belachelijk dat mensen jou dit aandoen, dit heb je niet verdiend. Je ziel zal zeggen; kijk wat je in liefde duidelijk wordt gemaakt door de ander. Waar het uiteindelijk om draait is niet om uit te zoeken wie de schuldige is maar om welke les je er voor jezelf uit kunt halen. Het leven zal je altijd zichtbaar maken wat jij over jezelf denkt of welke overtuigingen je hebt. Of je je daar nou bewust van bent of niet. Niet om je schuldig te laten voelen, of te wijzen naar een ander. Maar om steeds een mooiere versie van je Zelf te ontdekken. Het leven is een trilling en iedere trilling trekt dezelfde trilling aan met alle omstandigheden die daarbij horen. Dat is een natuurwet en die geldt voor iedereen. Lichtflits

Afdrukken E-mailadres

Wat beweegt de narcist?

Binnenwereld

Ik heb in mijn persoonlijk leven helaas veel te maken gehad met narcisten. Om te begrijpen waar ik mee te maken had, en mezelf te helen, heb ik een glimp op moeten vangen van hun binnenwereld – van datgene wat hen beweegt. Wellicht kan mijn ervaring ook anderen helpen te begrijpen waar we mee te maken hebben – en wat we kunnen leren van het contact met de narcist.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Openingsaanbieding: gratis Quantum Quattro steen bij een 1e behandeling

Welkom bij El Mundo Interno, oftewel, de innerlijke wereld!

Deze mooie Quantum Quattro stenen (groen/blauw van kleur), gebruik ik tijdens de chakrahealing om de behandeling extra kracht bij te zetten. Quantum Quattro is pas in 1996 ontdekt en daarmee een mooie nieuwetijdssteen. De mijn waar deze steen gevonden wordt ligt in de Kalaharie Woestijn in Namibie en is de enige vindplaats van deze bijzondere steen. Deze zachte maar krachtige genezer werkt in op zowel fysiek als emotioneel vlak. Het brengt de chakra's in balans en reinigt en versterkt de aura. De steen beschermt hierdoor tegen negatieve invloeden van buitenaf en verwijdert negatieve energie uit het energieveld.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Tweelingzielconnectie: Jezelf ontwikkelen, terugkomen bij je ware zelf en je unieke kwaliteiten ontdekken.

Je ontmoet je tweelingziel, en dan? Een romantisch liefdesverhaal zoals in veel artikelen staat omschreven? Dit is absoluut niet het geval en ik spreek uit eigen ervaring. Ik deel graag mijn eigen verhaal over hoe ik mijn tweelingzielconnectie ervaar tot op de dag van vandaag.

Voor je incarnatie heb je gezamenlijk afgesproken of en wanneer je elkaar gaat ontmoeten en ook wat de reden hiervan is. Er is bewust gekozen om te incarneren om zo levensthema’s te helen vanuit vorige levens om vervolgens een spirituele groei te kunnen maken. Je ontmoet je tweelingziel altijd op het juiste moment en dit is vaak erg onverwacht. Het overkomt je. Je kunt de persoon direct herkennen als liefde op het eerste gezicht, maar dit kan ook later komen. Persoonlijk voelde ik de klik na het eerste oogcontact. Je weet niet wat je overkomt. Wat voel je allemaal? Wat gebeurd er? Intense gevoelens van verliefdheid en erkenning gaan door je heen. Je ogen worden naar de persoon toegetrokken alsof je niet anders kunt dan kijken. Je hebt het gevoel dat je elkaar al erg lang kent. Je ervaart de tijd samen als bijzonder. Iemand bij wie je thuiskomt.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres