Reiki bij El Mundo Interno in Almere

Voor een reiki behandeling in Almere bent u bij El Mundo Interno van harte welkom. Als ervaren energetisch therapeute help ik u graag om stress en spanningen in het lichaam op een effectieve manier los te kunnen laten. Dit bevorderd de algehele gezondheid en emotionele welzijn. Tijdens mijn reiki behandelingen maak ik via mijn handen contact met de energiepunten in uw lichaam.

Deze bevinden zich door het gehele lichaam. Hierbij kunt u denken aan het hoofd, de rug en de borst. Door deze energiestroom kunnen eventuele blokkades in het lichaam effectief opgeruimd worden. Dit kunnen lichamelijke blokkades zijn die worden veroorzaakt door aandoeningen. Ook geestelijk en emotioneel kunnen we hinder ondervinden van blokkades. Deze worden in veel gevallen veroorzaakt door een langdurige blootstelling aan stress of spanningen.

Ook oude gewoontes die niet meer bij uw huidige persoonlijkheid passen kunnen het algehele welzijn belemmeren. Reiki is dan ook niet alleen toepasbaar om de lichamelijke balans in het lichaam te kunnen herstellen, maar ook mentaal, geestelijk en emotioneel. Door een reiki behandeling kan de negatieve ballast het lichaam op zelfstandige wijze verlaten. Daardoor voelt u zich niet alleen meer ontspannen, maar ook lekkerder in uw vel.


Reiki behandeling


Een reikibehandeling is geschikt voor iedereen. U ervaart een diepe ontspanning waardoor lichamelijke of geestelijke ongemakken verminderd of zelfs opgelost kunnen worden. Daarnaast leert u beter om te gaan met stressvolle situaties en staat u zelfverzekerder in het leven.

Het maken van verantwoorde keuzes vanuit uw eigen bewustzijn horen daarbij. Als ervaren energetisch therapeute help ik u daar graag bij. Reiki is doeltreffend om de lichamelijke weerstand te kunnen verbeteren. Daarnaast geeft het ruimte en rust in uw hoofd zodat u beter kunt bepalen wat echt belangrijk voor u is. Ook op emotioneel vlak is een reiki behandeling doeltreffend. Oude angsten of gewoonten uit het verleden kunnen op deze manier verminderd en opgelost worden.

Met reiki komt u dichter bij uzelf door heling aan de hand van energie. Deze bewustwording laat u meer leven in het nu waardoor uw kwaliteit van leven verbeterd. Neem vrijblijvend contact met mij op als u gebruik wilt maken van een reiki behandeling in Almere. Direct een afspraak maken behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.