3Care Cell Protection programma

Welkom bij het 3Care Cell Protection programma

Helaas kampen veel mensen met klachten. Overgewicht, hoge bloeddruk, darmproblemen, vermoeidheid en andere ongemakken komen steeds vaker voor. Daar is eenvoudig iets aan te doen!

Waarom een gezondheidsprogramma?

Een gezond en schoon lichaam kan zich immers zelf goed herstellen. Echter, doordat we niet meer in de juiste verhoudingen eten krijgen we onvoldoende voedingsstoffen binnen. Met alle schadelijke gevolgen van dien. Zo bevat bijvoorbeeld broccoli maar liefst 70% minder calcium, 50% minder magnesium  en 60% minder foliumzuur in vergelijking tot 1989. Het 3Care Gezondheidsprogramma zorgt ervoor dat het lichaam afvalstoffen en overtollige vetreserves verliest, maar zonder dat dit ten koste gaat van gezond spierweefsel. Het doel is dat iedereen lekker kan eten, zonder tekorten. Daarbij is het belangrijk voldoende water te drinken en voldoende te bewegen. Kortom,  terug naar de basis.

Gezonde voeding bevat:

  • Gezonde koolhydraten
  • Essentiële en gevarieerde eiwitten
  • Essentiële en gebalanceerde vetzuren

Het gezondheidsprogramma is gebaseerd op drie uitgangspunten:

1. RUST - Herstel en voorkom tekorten

Een sterk huis heeft een sterk fundament nodig. Het zelfherstellend vermogen van ons lichaam moet daarom aangesproken worden.

2. REINHEID - Geef darmen rust

70% van de ziekten ontstaat in de darmen, daarom is darmherstel essentieel.

3. REGELMAAT - Reinig periodiek op celniveau

Begin met uw cellen te ontdoen van reservevet en ongewenste afvalstoffen.

Het complete programma is ontwikkeld op basis van de pijlers:

  • Eenvoudig toe te passen in elke gezinssituatie.
  • Financieel laagdrempelig.
  • Medisch verantwoord op basis van recente wetenschappelijke inzichten.

De fasen van het gezondheidsprogramma

Meten is weten. Daarom is er eerst een uitgebreide intake en volgen een aantal testen met de Tanita weegschaal en de bodyscan om o.a. vetzuren, vochtgehalte, cholesterol, celveroudering, verzuring, etc.te meten. Van daaruit kunt u kiezen of u gaat voor een programma dat gericht is op het aanvullen van tekorten of juist voor rust in de darmen. Immers, veel ziekten ontstaan in de darmen. Na vier tot zes weken is er een controle en kunt u zo nodig, in overleg met uw 3Care-specialist, uw voedingspatroon en supplementen aanpassen.

FASE 1

De eerste fase is bedoeld voor reiniging en herstel op celniveau. Het lichaam wordt overgeschakeld van een koolhydraatverbrander naar een vetverbrander. Dit gaat door zes tot twaalf keer per dag iets te eten. U mag geen hongergevoel ervaren. In eerste instantie duurt deze fase 30 dagen. Als er meer tijd nodig is voor herstel, dan kan dit.

Opruimdagen

De eerste drie dagen dienen om uw lichaam van een koolhydraatverbrander een vetverbrander te maken. We noemen dit opruimdagen. We eten meer gezonde eiwitten en vetten. Tijdens deze opruimdagen wordt geen brood uit granen gegeten. Echter heeft 3Care een eigen gluten- en graanvrij brood ontwikkeld, dat heel gemakkelijk zelf te maken is. Het smaakt verrukkelijk en zit boordevol gezonde vezels en vetzuren.

Vitaaldagen

Na drie opruimdagen volgen de vitaaldagen. Groente, rauwkost en fruit mogen in ruime mate en keuze worden toegevoegd. Tevens mag u een boterham of andere gezonde graankeuze eten, hoewel 3Care brood een gezondere keuze is. Omdat smaak persoonlijk is en omdat het zeker niet meer vanzelfsprekend is dat voeding alles geeft wat een mens nodig heeft, wordt het één keer per dag aangevuld met een Multi Amino Excellent & Bio Salmon Fresh.

Uniek supplement

Multi Amino Excellent + Bio Salmon Fresh
Om er zeker van te zijn dat het lichaam in balans blijft tijdens dit proces, ondersteunen we het met extra essentiële voedingstoffen. 3Care heeft een uniek supplement ontwikkelt dat essentiële vitaminen, mineralen, aminozuren en vetzuren bevat. Waarom uniek? Alle essentiële voedingstoffen zijn samengebracht in 1 combipakket in een handige en hygiënische doordrukstrip. Geen potten en verschillende soorten, maar 1 x per dag 2 stuks (tablet en capsule) bij het ontbijt of diner.

Ketose

Ketose is een ander woord voor vet verbranden. Als u de inname van koolhydraten beperkt, gaat het lichaam in een staat van ‘ketosis’ (de verbranding van vet). Hierdoor stabiliseert de bloedsuikerspiegel, vermindert het hongergevoel en verbrandt het lichaam reservevet. De vetzuren verbranden en de afvalstoffen verlaten het lichaam. En last but not least: er ontstaat rust in de insulineproductie. En dat is zeer belangrijk, want insuline zorgt ervoor dat glucose wordt vervoerd naar de cellen. Bovendien opent insuline de cellen, zodat de glucose naar binnen kan om te worden verbrand tot energie. De afvalstoffen verlaten, samen met de vetreserve het lichaam. Met ketosticks wordt in fase 1 de staat van ketose in je lichaam gemeten. U kunt dit eenvoudig thuis doen, met een druppeltje ochtendurine. Een gezond resultaat: 3Care maakt het verschil. Als er tekorten ontstaan, haalt het lichaam energie (eiwitten) uit spierweefsel. Dit is ongezond en brengt het lichaam in totale stress. Ook het hart is een belangrijke en onmisbare spier. Daar valt zeker niet mee te spotten. Balans is het sleutelwoord voor een gezond resultaat en hierin kan 3Care het verschil maken.

Onze huidige ‘gezonde’ voeding bevat niet meer alle essentiële voedingsstoffen die een mens nodig heeft. Daarom heeft 3Care unieke voedingssuppletie ontwikkeld als basis voor de dagelijkse bescherming.

FASE 2

De tweede fase is de overgang naar stabiliteit in het lichaam. Zo wordt de kans op terugval zoveel mogelijk beperkt. In deze fase gaat het lichaam stabiliseren. U komt in een fase, waarin de gezonde levensstijl een vanzelfsprekendheid wordt. U hoeft geen ketosticks meer te gebruiken. Het lichaam bevindt zich nu in een situatie, die gelijk staat aan die in de oertijd. Credo is "Less is more" en het lichaam kan zichzelf goed aanpassen.

Voor wie?

De lijst is eigenlijk oneindig. Of u nu tekorten wilt voorkomen, een gezond voedingspatroon zoekt dat aansluit bij uw levensstijl of gezondheidsklachten heeft, het is voor iedereen. 3Care haalt het beste uit uzelf en biedt ondersteuning bij:

Allergieën Energie en vitaliteit Libido Schildklierfunctie
Bloeddruk Gewrichten Menopauze Slaapkwaliteit
Bloedsuiker Hart- en vaatstelsel Migraine Spieren
Cholesterol Hersenen Ondergewicht Vermoeidheid
Concentratie Hoofdpijn Overgewicht Zenuwstelsel
Darmflora Huid Pre-zwangerschap  
Diabetes Type 2 Insulineresistentie Prostaat  

De kosten

De kosten zijn afhankelijk van de tijd die nodig is om uw doel te bereiken. We maken het programma daarom voor u op maat. Om toch een indruk te geven:

Het lidmaatschap voor 3Care is éénmalig € 30,30. Hierbij krijgt u ook de informatiemap, de registratie op de website voor recepten en formulieren. Tevens krijgt u ook elke week het “Recept van de week” in de mailbox. Het combipakket met essentiële voedingsstoffen van 3Care is voldoende voor 60 dagen. Kosten € 97,60. Dit komt neer op € 1,63 per dag. Ketosticks voor het meten van de vetverbranding zijn € 11,40.

Men kan al starten met het programma voor € 139,30. Als we het pakket opsturen komen er verzendkosten bij. U kunt gemakkelijk via e-mail een nieuw doosje supplementen of andere producten bestellen.

Voor meer info kunt u ook terecht op de website van 3Care www.3care.eu

Heeft u interesse of vragen, neem dan gerust contact met mij op. Als 3Care voedings- en leefstijlspecialist begeleid ik u graag.