• Blog
  • Internationale therapeuten vakbeurs 17 en 18 november '18

Internationale therapeuten vakbeurs 17 en 18 november '18

Welkom bij Internationaal Therapeut

Verzamelpunt

Internationaal Therapeut als beurs en als “Natuurlijk Gezond Verzamelpunt” laat vele kanten zien van hoe professionals verantwoord bezig zijn met gezondheid   van lichaam, geest en ziel. Bedrijven en organisaties op Internationaal Therapeut geven zinvolle betekenis aan het spectrum van de gezondheidservaring: een   integraal georiënteerde benadering van gezondheid en gezondheidsproblematiek.

Wie is de bezoeker?

Bezoekers zijn therapeuten, paramedici, medici, detaillisten, opleiders en studenten, overige beroepsmatige geïnteresseerden en mensen met oprechte   belangstelling voor natuurlijke gezondheid.

Hernieuwde interesse in natuurlijke gezondheid

Terwijl de interesse in natuurlijke gezondheid een heropleving ondergaat, zien we ook steeds meer reguliere artsen linken naar de parameters van preventie en een gezonde levensstijl. En gelukkig hebben ook zij de overtuiging dat natuurlijke gezondheid niets van doen heeft met anti-intellectuele of anti-wetenschappelijke methoden. Integendeel… natuurlijke gezondheid heeft een sterke objectieve basis, net als iedere andere natuurlijke filosofie per definitie heeft

 
verzamelpunt_opt
 
 

Afdrukken E-mailadres